Weekend plans

Hej vänner! Just nu cirkulerar bara Helsingfors i mitt huvud. Imorgon direkt efter skolan sätter jag och Bim oss på båten till Åbo och sedan tåg till huvudstaden. Är riktigt taggad! Ikväll har jag packat allt så nu är jag mer än redo woop.
Vi hörs säkert med lite bilder därifrån, så länge önskar jag er alla en underbar helg!
 

Easy & healthy

 
Här kommer ett tips på god och mättande frukost/lunch/efter-träning-mat. Två skivor mörkt bröd, skivad/mosad avokado på, lite örtsalt och två skivor kalkon. Nyttigt och enkelt när man inte har så mycket tid. Örtsalt är förövrigt supergott i kombination med avocado, rekommenderas starkt. 

Memories that last forever

Godkväll! Skräll att jag bloggar den här tiden på kvällen men är för mycket uppe i varv för att kunna sova just nu. Har facetimeat med min fina Karin i 2,5 timmar och oj vad jag saknar henne! Det är så härligt att prata och minnas en massa gamla minnen och bara skratta och förstå, för hon var ju också i Mexiko. Är riktigt sugen på en tripp till Färöarna snart hmm...
Annars då så har jag mest chillat idag. Började sent och hade lång håltimme som tillbringades på stan med Bim och Carsten, mysiga flickor de där två. Fikade gjorde vi och sen fick jag med mig ett nytt plagg som jag kanske visar senare.. Så nöjd.
Efter skolan var jag somsagt och klippte mig och ikväll har jag tränat. Nu ska jag försöka intala mig själv att jag är trött och sova, pussar!
 
Två från idag