Monday talk

Hej mina vänner! Idag bloggar jag från laptopen, händer väldigt sällan kan jag säga. Fast det är skönare egentligen så är jag så lat med mobilen, och där har jag ju alla bilder också. Hur som. Idag är det måndag och jag har varit i skolan på två lektioner. Väldigt skönt att ha så chill schema, mindre skönt att jag borde plugga både hälsa och matte nu till studenten. Efter skolan var jag ut med Sarah och hundarna innan hon satt sig på båten till Helsingfors, har jag nämnt hur tråkigt det är att typ 80 % av ens vänner inte bor på holmen längre? Desto mer tid för mig att plugga då, höhö. Sen har jag gjort lite ärenden på stan, var och skrev på ett arbetsavtal som såg mycket bra ut och sådär. Sen har jag jobbat lite på datorn här hemma och fixat klart artiklar till Åland Just Nu som kommer ut snart. Tre stycken blev det den här gången så ni får hålla utkik. Sa jag föresten att min mode och trend sida i söndagstidningen blev förlängd till slutet av året? Så kul tycker jag! Annars då så försöker jag mest hitta ett jobb tills jag blir klar med Lusse i december, har ett på G men jag vet inte riktigt. Vill ju helst utomlands vilket detta är men vi får se. Borde även bestämma mig för en skola och utbildning jag vill satsa på men vilken HEMSK beslutsångest jag har. Vad ska man välja när det finns så många alternativ?! 
Nu ska jag ta tag i lite plugg här. Hade kanske tänkt träna ikväll men tror jag skippar då jag inte riktigt är frisk än. Ska fixa ett inlägg till er med en Maggan bildbomb sen också så stay tuned! Pussar
 
På tal om utomlands, nöjd i Paris, saknar't!!!

Fall fashion

Något jag är vääldigt taggad på är höstmode! Just nu är jag mest sugen på en polotröja i neutral färg, en militärgrön trenchcoat, en vid jeanskjol, ett par stövlar, någon klänning och kanske ett set som passar hösten. 
Spana in dessa godbitar!

Thursday

Hej vänner. Idag har varit en rätt produktiv dag. Hade tre lektioner, fick sluta tidigare och var ut med hundarna, sen for jag till pappa där jag bor för tillfället och pluggade lite hälsa, försöker ta mig igenom alla böcker inför studenten. Efter det sov jag några timmar (?!) och sen for jag med Trixi till veterinären för vaccinering. Sen har jag varit till min matte studybuddy och planerat lite inför mattestudenten. Blä är så nervös för det. Nu är jag henna igen och ligger och kollar GG. Imorgon är det fredag wihooo så skönt, ska nog till stugan lite på kvällen och sen jobb på lördag. På söndag ska jag och Mei på bio, mys hihi.
Puss och godnatt!

Saknar detta något vettlöst