Leaving the island again

Hej vänner. Idag har jag varit i skolan, bokat hemresa med Sarah, hängt med Jassa, packat till Helsingfors och varit på ett pass GRIT strength. Ja herregud, om det sistnämnda alltså, dog typ. Men älskar sån träning, som verkligen känns.
Annars då så fick jag ett jätteroligt jobberbjudande från Ålandstidningen idag, kan inte berätta mera nu men gör det så fort jag vet mer hehe. Är iallafall väldigt excited över det.
Nu borde jag ha packat allt och sådär, börjar bli ganska rutinerad på det vid det här laget men lyckas ändå alltid skjuta upp det till sista sekunden. Tycker det är så tråkigt bara! Om ungefär en timme far vi med nattbåten och anländer imorgon vid tio. Vi får först checka in på hotellet vid tre dock så får se vad vi gör lite. Blir väl mest en massa flummande omkring om jag känner oss rätt haha. Ska möta upp Tazmin och Pernilla också tror jag, blir kul! Sen blir det väl lite shopping, har några grejer som jag verkligen behöver såå.
Ska försöka kika in här och uppdatera er med bilder och sånt under resan. Är så taggad på en miniweekend, ha en bra Valborg nu allihopa. Pussar!

Bild från Abiresan till Helsingfors i februari när jag fyllde år. Den kvällen alltså..!

Sunny mind

Hej tisdag! Idag har jag varit rätt produktiv, tills nu typ. Kom hem från gymmet för en stund sen men har inte lyckats ta mig ur sängen. Borde packa upp från pappa/städa rummet/tvätta kläder/packa till Helsinki osv. Snart.
Imorse hade vi som sagt den där digitala orienteringsgrejen på gympan. Tyckte jag, Julina och Frida var ganska duktiga men sen hade vår mobil slutat funka så inget av det vi gjort hade registrerats? Najs. Efter det hade jag hål så for ut och sprang runt Svibban i det härliga vädret. Hade endast underställströja och min supertunna löparjacka, love it.
Kollade just igenom instagram och fick ett så starkt sug efter att antingen resa till Stockholm eller Paris. Det förstnämnda mest egentligen för att jag vill ta bild med hypade körsbärsträden i Kungsan men också för att Stockholm är så fint den här tiden på året. Vill ligga i parker, ha picnic, promenera vid vattnet, sitta på uteserveringar och spana på snygga svenskar. Paris å andra sidan ligger ju alltid och lurar i mitt bakhuvud men speciellt nu när det är vårtider. Något nyöppnat hotell sol vill sponsra mig med en resa dit så kan jag blogga om det? Hehehe. Det vore ju något.
Nu doftar det mat från köket, dags för middag. Pusshej!

Stockholm förra sommaren, på grönan

A new week


Idag är det måndag om någon har missat det. Hade bara två lektioner och sen åt jag en god lunch med Julina innan jag gick ut med hundarna och mötte upp Antonia en sväng i solen. Kan inte sluta älska vädret, njuter varenda minut typ. Sedan var jag till gymmet med Sarah och körde överkropp. Så skönt att träna tidigt på dagen när det nästan inte är någon annan där, då kan man gå runt och låtsas att man äger rummet hehe. Efter det la jag mig ute i solen några timmar med svenskaboken som måste bli klar och sen var vi på familjemiddag till farmor och farfar. Träffade äntligen min syster som har kommit hem från Auschwitz också, har saknat henne. Efter maten drog vi ut till "stugan" i Hammarland och sen blev det en långpromme med Jassa och Pattan i stan. Det blev en mer händelserik dag än jag hade trott faktiskt haha men gillar sånt. Och snart drar jag med Sarah och Emma till huvudstaden. Kunde inte vara mer taggad. 
Nu ligger jag och ser 90210, någon mer än jag som känner starkt att man skulle vilja bo i Beverly Hills? Helt ok. Ska snart sova dock för imorgon ska vi göra Rofl eller Tufl eller något på gympan? Typ orientering tror jag? Natti!