Thursday talk

Heej lovers and haters (lol hoppas jag bara har lovers eksde). Igår var jag så j-kla slut när jag kom hem lite före tio. Hade jobbat kväll och sen simmat med Taz och oj vad det tog på. Det kan ha något att göra med att jag tränade volley och fys på tisdagen plus specen på morgonen så det blev rätt mycket träning. Däckade hur som helst vid elva, alltså före PH!! What is happening to me? Nä men kände att jag måste prioritera min kropps välmående så då fick det bli så. Den här dagen är lite halvseg men har volley på gympan och sen ska jag jobba så det blir nog ganska najs. Efter jobbet tänker jag bara dra hem dirr och slänga mig på soffan. Är sugen på nachos så funderar på att gå till Sparhallen och köpa det före och sen laga nåt gott i ugnen. Yummie. Annars då så är det ju Halloween imorgon hihihihihhihihi. Är taggad men även lite stressad. Ska ta fina bilder så ni får se sen vad jag var om vi inte ses på Kino? Det hoppas jag vi gör! Pussar till er, kom in till Sportia idag och förgyll min kväll!
 
Foto: Susanna Dahlblom

Come fly with me

Jag vill resa till...
 
... Färöarna där min fina vän Karin bor. Så himla dyrt men förr eller senare ska jag få till en trip dit. inte nog med att en av mina bästa vänner bor där, det ser ut att vara otroligt vackert. Wait for me Karin!
 
... University of Iowa där Rachel går. Det verkar så coolt, som the typical college life! Så najs bara. 
 
... Brasilien och Rio de Janeiro. Har en liten önskan om att någon dag lära mig portugisiska efter att ha varit runt så mycket brasiljenare (brasilianare?) förre året. Det är verkligen ett coolt språk, påminner mycket om spanska i skrift men låter helt annorlunda. Sen vill jag också se landet och kulturen och människorna som jag vet är sådär övertrevliga och härliga. Tänk typ motsatsen till ålänningar, hehe.

New lovers

 
Kolla hihihihihihihi. Nya Nike pjucks, kan det bli bättre? Om man måste välja skor eller väskor så har jag alltid varit en väsktjej men det har nog ändrats nu i och med Nikes existens. Älskar dem helt enkelt.