Life and stuff

Hej people! Här ekar det ju nästan i brist på blogginlägg, är lite upptagen med livet och är inte så värst inspirerad och poetisk. Oh well. Ny period har det hunnit bli och sådär så det är skönt. Tiden går framåt typ. Helg har det också varit. Jag har hunnit med en släktmiddag, julgatans öppning med mina systrar, häng med Mathias och gänget i fredags, lördagsjobb, en cruise ut till stugan med lillajulsmiddag (fick julkänslor för första gången på två år *emoji med hjärtögon*), lite paket hihi, pre-party hos mig igår med trevliga människor och en sväng till arken. Idag har jag faktiskt varit ganska produktiv ändå, var på kalas och drog sen med Taz och kollade volley och ikväll åkte vi till gymmet. Söndags-chill-gym verkligen. Men bättre det än inget eller vad säger ni? Nu har jag landar i fåtöljen och kommer inte upp. Det går bara inte. 
Nu taggar vi ny vecka då gänget! Lite jobb står på schemat, men annars är väl allt som vanligt. Bortamatch har vi på lördag också. Pussar till er!

Take me away

Skulle helst befinna mig...
 
... På en mexikansk strand långt bort med min bästa utbytesfamilj...
 
... Eller i ett snöigt New York. Båda funkar liksom.

Sunday

 
 
En från helgen som blev rätt bra med jobb och gänghäng Ikväll har jag dödat min kropp på Kettlebells med Åsgård så vi får se om jag ens pallar gå imorgon. Tvivlar starkt på saken. Allmänt är jag så himla träningsugen just nu, vill bara göra det all the time. Och det enda jag vill shoppa är träningskläder. Japp. What is going on idfk. Nu ska jag sova iallafall. Puss!