monday

Hej. Måndag idag. Inte taggad på något typ. Skolan var riktigt seg idag och ikväll har jag franska. Orkar. Inte. Vill gå på spanska istället, känns som att jag står still just nu och säger fel gör jag hela tiden. Suger på de spanska tempusformerna om ni undrade haha. Nej nu ska jag nog sova lite före det är dags att fara. xx
 
Imorse påväg till skolan

cause it's always a good time

Hej! Har haft en superbra helg. Idag var jag med Karin och hennes familj och åt till en restaurang, underbar mat. Ni ser på bilderna här nedan. Sedan for vi hem till min andra värdfamilj där jag har bott ett dygn nu och var med Grégoire och simmade i hans pool och satt och snackade en bra stund. Nu är jag hemma i min nuvarande familj och ska nog snart ta natten. Måste börja gå och lägga mig tidigare seriöst. Nog för att det alltid är någon som sover i klassen men det känns lite väl respektlöst haha. 
Puss! x
 

saturday

Hej hej, hade en jättetrevlig kväll hos Karin igår vid hennes pool med massa folk. Kommer sakna poolhäng när jag kommer hem. Sov inte sådär värst många timmar så har bara tagit det lugnt idag. Just nu är jag faktiskt hos min andra värdfamilj och ska sova här eftersom ingen i min familj är hemma. Så himla gulliga är de, kommer bli bra att bo här känner jag redan. Ikväll ska jag fara ut med Karin och Gaston, blir nog bra det. Gillar även den familjen. Puss!
 
Rachel, jag, Grecia, Karin och Lisa