life recently

Heeeej allesammans!! Vet inte var jag ska börja men jag har varit lite seg med bloggandet på sistone. Har nog inte hänt så mycket sen sist men idag är det iallafall fredag och vi i min skola är lediga. Skönt med tanke på alla prov som kommer upp nästa vecka. Föresten!! Det har gått och blivit vinter här på min ö! Häromdagen var det runt 20 grader bara och grått och regnigt, det har tydligen inte varit så kallt på fyra år (!!!!). Intressant det, har sett människor med något som liknar dunjackor de senaste dagarna och min familj har börjat drickat te och använda varma tröjor och långbyxor. Till och med jag verkar ha vant mig vid de väldigt varma vädret för just nu är jag lite smått förkyld och använder college tröja i skolan som resten av mina klasskamrater haha. Älskar dock "kylan" så jag klagar inte. Nu ska jag kolla lite Glee här som är en återupptäckt favorit och sen ikväll blir det biomys. Pussar!
 

just one of those lists again

dagens låt: Har lyssnat på One Directions senaste, Story of my life hela dagen i skolan och kan bara konstatera att den blir bättre varje gång och att det helt klart är min favoritlåt med dem förutom Littlr things. För att inte tala om musikvideon, lipar varje gång typ.

dagens frisyr:
 Skulle inte direkt kalla det en frisyr men sådär skönt nytvättat och utsläppt med lite vågor eftersom jag sov med flätor. Idag var en bra hårdag.

dagens smink: Inget alls.

dagens klädsel:
 Den där skoluniformen och sedan däremellan ett par lösa shorts och skoluniformspikén och sedan ikväll nike löpartights, sport-bh, linne och mina lila och orangea nike free. Är lite av en nörd när det kommer till träningskläder. Det MÅSTE matcha och ska helst va nike alltihop

 

dagens planer: Är ju liksom ganska klar med min dag så dygnets resterande timmar hade jag tänkt kolla Glee<3


dagens saknad:
 Oj vad svårt. Ingen nämnd ingen glömd.

dagens tråkigaste:
 Att 

dagens roliga händelse: Drog till en park med Rachel och sprang 4.2 km och därefter körde vi mage. Det är min nya gymrutin, så skönt att vara ute.

dagens mat: Samma frukost och lunch: ihopvikt tortilla bröd med ost och skinka. Till tidig middag som alltid äts här efter skolan var det idag en soppa makaroner och sedan kött och sallad. Åt inte köttet. Nu ska jag väl snart masa mig ner till köket och försöka få ihop något någorlunda nyttigt vilket är en utmaning här kan jag säga.

dagens mående:  
Riktigt bra idag.

dagens tanke:  Kan alla mexikanska mammor chilla lite och inte vara så dramatiska över minsta lilla?

dagens längtan: Frihet.

dagens smycke: Mitt silvriga shamballa armband som var 17 års present från bästis-Sarah<3 och sedan ett svart med en silverglittrig infinity symbol som jag köpte likadant åt mig och min värdsyster Citlalli i Campeche.

dagens önskan: Är inte det samma som längtan? Somsagt lite mer frihet vore ju coolt.

 

no school monday

Hej! hur mår ni? Själv mår jag prima, känner mig sådär skönt pigg och utvilad efter nio timmars oavbruten sömn eftersom vi inte har skola idag. Har precis duschat och käkat frukost och nu tänkte jag ta och reda lite här i mitt smått kaotiska rum innan jag far till Karins pool på poolparty hela dagen. Har svårt att förstå hur jag ska kunna få julstämning här med 30 grader, strålande sol och palmer så långt ögat kan nå. Får överdosera med julpynt och sånt och hoppas att det gör sitt. Föresten så ska jag sjunga solo på min skolas julfest, alltså vad görs är min fråga men det är ju lite YOLO över det här året så varför inte. Sen ska jag även dansa med en grupp i något som påminner lite om en snällare version av mean girls tomteoutfit... Oroa er inte, ni får bilder haha senare haha. 
Igår var jag och min värdfamilj och Gregoire till Campeche. Tog inte så mycket bilder eftersom större delen av dagen spenderades i ett shopping mall men här är några. Besökte lite ruiner gjorde vi också. Ha en bra dag allihopa!