#SBTinMexico

Jag har gjort en egen hashtag på instagram där jag sparar alla mina Mexico bilder. #SBTinMexico om ni ville kolla. Stylebytaraa heter jag om ni vill följa.
 

desayuno

Godmorgon/godkväll på er. Har just ätit frukost och funderar på att slå igång någon serie. Problemet är bara att internet till datorn inte fungerar och jag har redan sett allt jag har. Måste försöka fixa det nu tror jag. Annars då? Nu har jag varit här i Ciudad del Carmen i en vecka och trivs som fisken i vattnet. God mat, fina miljöer, fester, pooler och härliga människor, vad mer kan man önska sig? Jo jag vet, jag saknar vissa personer lite och en person lite extra men that's life people. Nästa vecka ska jag börja träna volley här i ett lag, känns bra men lite nervöst. Vi hörs senare xx
 
Dagens frulle 

hola amigos!

Hej, har haft en superfin dag idag. Vi for hem till en av Alejandras killkompisar där det fanns en pool och hängde där hela dagen med alla deras vänner. Miljön var som tagen ur typ 90210, så himla fint och kaliforniskt med palmer och marmorpelare. Vi simmade, spelade Uno och Jenga och käkade pizza (inte hämt-tacos idag!!). Jag känner att det här med ett hälsosamt liv börjar gå utför men äh YOLO haha.
Nu är jag rätt så färdig så det blir nog en lugn kväll framför någon film eller serie. xx
 
Btw, om ni har några frågor så är det bara att kommentera! :)