una noche

Hade en himla trevlig kväll och fick stanna ute relativt sent så det var ju bra. Här är lite pics. Nu ska jag sova länge. xx
 

friday friday friday

Heeej! Det är fredag mina vänner. Känns bra. I skolan hade vi gympa idag. Vi sprang och sprang och sprang, eller ja, 95% av mina klasskamrater gick. Gympaläraren vart himla impad av min kondis haha. Sen spelade vi footbase så det vart ju en liiite svettig timme. Kan ju tilläggas att våra tshirts inte är i tshirt material utan något college liknande.. Och 33 grader sol. Men kul var det och resten av dagen med. Nu chillar jag framför the Big Bang Theory, rekommenderas starkt om ni inte har sett det. Ikväll ska vi alla utbytesstudenter och lite andra på ett Rotarac "möte". Imorgon kanske det blir bio eller fest (såklart) och på söndag, vet ni, då ska vi ut med en båt till en ö och se delfiner. Känns som en bra helg men kommer sakna mina söta klasskamrater. Älskar mexikaner, heeelt annorlunda än oss bittra ålänningar hehe. 
TREVLIG HELG ALLIHOPA! xx
 

Palenque, Chiapas

Ville bara berätta om en rolig sak för er, om två veckor ska vi utbytesstudenter från Carmen till staden Palenque som ligger i Chiapas. Verkar himla häftigt på bilderna. Vi far på en fredag med buss (tar sex timmar!!) och kommer hem på måndag. Ska bli så kul att resa med gruppen och lära känna varandra bättre. Tara från Finland, Rachel från USA, Akinori från Japan, Jan-Lucca och Franziska från Tyskland, Lisa från Belgien, Felipe och Gaby från Brasilien, Karin från Föröarna och Gregoire från Frankrike.