NEW YORK, BABY!

Är framme i the big apple nu wohooo! Steg upp vid sju imorse, flög till Newark som tog åtta och en halv timme men det märkte jag knappt av, var bara så himla taggad och nu är vi äntligen här. Jag har knappt fattat det kan jag säga. Jag är i New Yooork!!!!!!!!! Är så himla speedad just nu fast klockan börjar bli sent hemma. Jetlag vad är det liksom? Haha duracellkaninen här japp! Nu ska vi just gå ut här och kolla vid Times Square och sen blir det middag på någon restaurang. Det regnar ganska mycket men det ska inte stoppa mig, superturisten nummer uno (har redan filmat och tagit massa bilder, taxichauffören bara skrattade haha). Jag är som ett barn på julafton! 
Har internet gratis här på hotellrummet så uppdateringen kommer nog rulla på, dock är det ju lite tidsskillnad sju timmar fram till Finland.
Okej, ha det bäst hörni, tills vi hörs igen så får ni två bilder från vår hotell. Pussar från New York!

PÅ BÅTENÄr på båten just nu Tar bussen till Uppsala sen så vi är framme där.. vid nio troor jag. Armbandet som ni ser på bilden fick jag häromdagen av Pappa och Avy från Kambodja, så himla fint och coolt tycker jag! Piffar upp vad som helst. Nu ska vi gå till Tax Freen, vi hörs mer imorgon före vi boardar flyget om inte före det. Pussar!

16 ÅR

Hej!! Fyller 16 idag wohooo! Har gåt runt och lett konstant hela dagen för nu om tio minuter börjar resan till New York. Ha det bäst hörni, vi hörs snart igen!


Fick tårta efter skolan, så god! Tack mamma och Nona!