DEN ULTIMATA OUTFITEN

    
Bildkälla: Ebba Zingmark

Av någon anledning är den här outfiten typ det snyggaste jag sett på jättelänge! Älskar allt, tröjan är ju to die for i vinter, ryggsäcken helt perfekt och skorna är ju bara för fina. Och jag trodde aldrig jag skulle säga detta men jag gillar polotröjan!! Så himla fint under den tjocka stickade tröjan. Har aldrig gillat polotröjor men när jag såg dessa bilder så sprack det helt! De är ju faktiskt jättesnyggt!

31 AUGUSTI 2011

Hej bloggen! Ledsen för den dåliga uppdateringen idag men jag har haft fullt upp. Skoldagen var riktigt chill, slutade ett vilket är typ det bästa ever. Efter skolan hade jag dans & lek på folkhälsan för 4-6-åringar, riktigt kul! Kommer ha det tio veckor framöver nu, ett roligt sätt att få lite cash på. SÅ himla kul när de inte har några hämningar, tänk om alla kunde vara så! Sen for jag hem och åt snabbt och direkt iväg på spänst och konditionsträning med vollylaget. Hade verkligen ingen motivation att fara på det MEN känslan efteråt är ju oslagbar så det är det verkligen värt! När jag kom hem tog jag en skön dusch och sen fick jag något konstigt ryck och städade mitt rum. Haha, bra att få sånna ryck ibland. Känns som att jag har fått en hel del gjort idag så nu ska jag bara mysa ner mig, se några avsnitt Dh och käka, puss!


Idag tycker jag att en hederlig dansbild passar bra, so here you go. Lånad av Lasse Karlsson föresten!

KJOL + TRÖJA

En vardagstrend som jag sett att flera fashionistor har hakat på är att kombinera en finare kjol/klänning med en tröja i tjockare material. Ett snyggt, skönt och smart sätt att klä ner sin finklänning. Kolla bara hur fina Sofi Fahrman och Caroline Winberg blev!


Bilderna från Sofis blogg!