Watching ghost whisperer

Sitter och ser på ghost whisperer nu, och sen blir det att hoppa i duschen. Var ju ut och sprang intervaller ikväll efter inventering. Den var förövrigt ganska chill, var där från 18-20 och räknade varor. Ska försöka blogga imorgon före skolan, annars bloggar jag efter 13 imorgon. Ha det så bra och sov sött!
You know you love me, xoxo


Jennifer Love Hewitt som Melinda Gordon i Ghost whisperer.

Tips mot fet hy

Nu ska jag ge er ett lite underligt tips om du har fet hy och finnar som verkligen fungerar. Nämligen grönt te. Alltså, koka vatten och låt det svalna, doppa tepåsen i det svalnade vattnet och lägg på de feta områdena i ansiktet med en bomullstuss eller tops. Beroende på hur mycket du behöver. Detta tips fungerar verkligen, men jag varnar er, det torkar ut riktigt ordentligt, så det är bäst att smörja in ansiktet efter det.

Klingen

Gillar Elin Kling's outfit på den här bilden. Förrutom polotröjan. Har aldrig varit särskilt förtjust i polotröjor, så tyvärr måste jag nog såga den och hennes brills. Annars så gillar jag shortsen, kavajen, väskan och bootsen. Skulle nog ha kombinerat det med ett vitt slappt linne istället för polotröjan, men men, her choice.


Hiss eller diss till Elin Kling den här gången?